Clip in extensions

Jouw droomkapsel in handomdraai

Als je graag langer haar wilt, dan zijn er diverse manieren om dat te bereiken. Uiteraard kun je wachten totdat je eigen haar voldoende lengte heeft. De meeste mensen hebben niet zoveel geduld. Om dan langer haar te realiseren in korte tijd, kun je denken aan een pruik of aan extensions. De term extensions omvat alle vormen van het haar verlengen zoals clip in extensions, extensions met wax bevestigd, ingeweven extensions of extensions die met een soort visdraad in het haar ‘gehangen worden’. Bij Jennifer Hoeve wordt standaard gewerkt met de QuiQweave. Daarbij worden banen met echt haar vastgenaaid in het eigen haar dat gevlochten is. Van die zelfde baantjes haar kan ook een flexibel systeem vervaardigd worden op bestelling. Dit zijn de clip in extensions.

Snel en makkelijk

Wie clip in extensions gebruikt, maakt gebruik van een flexibel systeem om het haar te verlengen. Immers, de banen haar die via de clip in extensions in het eigen haar worden bevestigd, zijn er makkelijk uit te ‘clippen’. Met een beetje handigheid heb je niet eens iemand nodig die jouw clip in extensions erin zet. Veel mensen zetten ze er zelf in en halen ze er zelf uit. Ideaal als je zelf mooi en gezond haar hebt, maar voor een gelegenheid net wat langer of voller haar wilt realiseren.

 

Echt haar

De clip in extensions die Jennifer Hoeve verkoopt, zijn van dezelfde uitmuntende kwaliteit echt haar waarvan ook al onze andere producten zijn vervaardigd. Dat betekent dat je bij ons clip in extensions koopt die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en altijd dezelfde kwaliteit en kleur hebben. In onze salon kun je desgewenst terecht voor het laten plaatsen van jouw clip in extensions . Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het plaatsen van extensions. Normaal gesproken zouden ze dat doen via de QuiQweave methode waarbij banen haar aan je eigen haar worden vastgenaaid. Kies jij voor losse extensions, dan worden die uiteraard ook met de grootste zorgvuldigheid in jouw haar vastgezet. Het resultaat is altijd een prachtige bos haar. Naar wens is het dan zo lang en/of vol zoals je zelf wilt. Onze banen haar verschillen in uitstraling behoorlijk van synthetisch haar of een mix van echt haar met synthetisch materiaal. De meest gehoorde voordelen: echt haar prikt en kriebelt veel minder en je hebt meer mogelijkheden om het te stylen zoals krullen of straighten. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat het super echt oogt en niemand ziet dat jouw haar is verlengd.

 

Maatwerk

Al lange tijd kun je bij Jennifer Hoeve terecht voor haarwerken die op maat gemaakt worden. Met onze clip in extensions is dat al niet anders. We stemmen precies met jou af welke lengte en kleur jij wilt. Ook is er keuze uit verschillende klemmetjes bij onze clip in extensions. Als je heel blond haar hebt, dan wil je natuurlijk geen zwarte klemmetjes, maar liever transparant. Al onze clip in extensions worden met de hand gemaakt. De meeste banen haar hebben we in elke gewenste kleur bijna altijd op voorraad. Om het zekere voor het onzekere te nemen, adviseren wij je om toch ruim op tijd de clip in extensions te bestellen. Voordat wij nieuwe banen haar binnen hebben op uitzonderlijke lengtes boven de 60 cm bijvoorbeeld, kan het wel 10 weken duren voordat dit haar binnen is. Aansluitend moeten we in ons eigen atelier nog controleren of de klemmen allemaal goed zijn bevestigd en of de kwaliteit van ons haar voldoet aan onze hoge normen. Alleen op deze manier kunnen wij jou de beste clip in extensions garanderen zoals je die graag wilt hebben.

 

Ophalen of opgestuurd krijgen

Er zijn meerdere manieren om clip in extensions van ons in jouw bezit te krijgen. De beste manier is dat je belt of mailt over wat jouw wensen zijn. Als je het niet zeker weet, dan kun je altijd een afspraak maken zodat we de lengte en het aantal met jou kunnen afstemmen. Als je clip in extensions klaar zijn, dan kunnen we ze klaarleggen zodat je ze kunt ophalen bij ons bedrijf. Indien dit niet mogelijk is, dan kan je er uiteraard ook voor kiezen om ze opgestuurd te krijgen. Als je al vaker clip in extensions bij ons hebt besteld, dan sta je in het systeem als klant en kunnen wij een herbestelling zo voor je verzorgen. Omdat de kleur en kwaliteit van ons haar gegarandeerd is, zullen ook je clip in extensions altijd dezelfde prachtige uitstraling hebben.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kwaliteit van het echte haar of big hair oplossingen? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: