Big Hair

Big Hair is an addiction!

Jennifer Hoeve is your dealer

Wie wel eens in de glamourbladen kijkt, ziet de mooiste vrouwen, veelal pronkend met enorme bossen prachtig lang en glanzend haar. Hoe doen die sterren dat toch, elke dag voor de dag komen met Big Hair? Laten we maar gewoon eerlijk zijn. Dat Big Hair op de foto is vrijwel nooit eigen haar. Als leverancier van Big Hair aan vele vrouwelijke BN'ers weten wij als geen ander hoe mooi een grote bos glanzend haar kan zijn. Maar wist je dat Big Hair voor iedereen is weggelegd? In onze salon verzorgen we per jaar meer dan 1.000 schitterende volumineuze kapsels. Voor heel gewone vrouwen, die zich daarmee natuurlijk wel heel speciaal voelen. We zeggen het vaak en het blijkt echt waarheid: 'Big Hair is an addiction.'

 

Mogelijkheden

Als vrouw is het enorm moeilijk om lang en gezond haar te verkrijgen en te houden. Haren hebben nu eenmaal de hinderlijke neiging om snel af te breken en futloos te worden. Vaak groeit het haar tot een bepaalde lengte en daarna lijkt het maar niet verder te willen groeien. Als Big Hair gewenst is, dan is een bezoek aan ons bedrijf aan te raden. Wij bieden meerdere mogelijkheden om elke dag met Big Hair naar buiten te stappen. Zelfs als je een haarziekte hebt, chemo hebt ondergaan of een gastric bypass hebt gehad en als gevolg daarvan het haar dun is of uit is gevallen, behoort Big Hair tot de mogelijkheden. Had je ooit gedacht dat dit mogelijk was voor jou? Plan dan snel een gesprek in voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek. Samen met jou ontdekken we wat de beste mogelijkheid is om jou te helpen met je wens.

 

Haarwerken, LaceWigs, haarstukken en extensions

Alle methoden die wij aanbieden, zijn aanvullingen op het bestaande haar. Als er geen haar meer op het hoofd aanwezig is, dan kan er gebruik gemaakt worden van lijm of speciale tape. Hierdoor is het toch mogelijk om Big Hair te realiseren. Wij vinden dat je probleemloos moet kunnen genieten van je haar. Daarom werken we uitsluitend met 100% echt mensenhaar. Dit is jouw garantie voor de mooiste uitstraling en natuurlijke valling van het haar. Alles begint met een informatiegesprek in. We bespreken jouw wensen en bekijken de mogelijkheden. Ook helpen we jou als je je haar om medische redenen moet aanschaffen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij alopecia, gastric bypass en chemo. Je hebt in dat geval recht op een vergoeding door je ziektekostenverzekeraar en wij helpen je met het invullen de papieren en het afhandelen van de rompslomp. Veel klanten geven aan dat dit hun een gerust gevoel geeft.

Niet iedereen wil Big Hair. Het kan natuurlijk ook een wat meer bescheiden look zijn. Bij voldoende sterk eigen haar, kun je kiezen voor een QuiQweave. Bij deze vorm van hair extensions worden banen met echt haar vastgenaaid aan jouw eigen haar. We kunnen er voller haar mee realiseren, maar ook langer haar en een combinatie van die twee. Dan praat je over Big Hair. Blijkt je haar niet voldoende sterk te zijn, dan zijn er ook oplossingen. Denk aan een haarstuk, een haarwerk of een LaceWig. In alle gevallen kun je er op vertrouwen dat we weten waarover we praten. Met meer dan 1.000 klanten per jaar is Jennifer Hoeve een van de grootste haarwerkleveranciers. Het leveren van Big Hair is voor ons dagelijkse praktijk. De oplossing van jouw keuze kan in veel gevallen uit voorraad geleverd worden. Heb je specifieke wensen, dan maken we een haarwerk op maat. De levertijd daarvan bedraagt zo'n 12 weken. Bij het afleveren van je nieuwe haar, krijg je het geheel naar wens ingeknipt en gestyled. Daar besteden we graag aandacht aan want prachtig haar zorgt er voor dat je je fijner en zelfverzekerder voelt.

 

Levensduur

Of je nu kiest voor een normale hoeveelheid haar of juist extra veel - Big Hair dus- elk haarwerk heeft zijn eigen levensduur. Je wilt natuurlijk niet dat je opeens niet meer over haar kunt beschikken. Niet voor niets is het spreekwoord: Big Hair is an addiction. Om dat goed te regelen voor je, hebben we abonnementen ontwikkeld. Deze maken het mogelijk om in prettige maandelijkse termijnen te betalen en garanderen jou dat er op tijd een nieuwe oplossing klaar ligt. Daardoor hoef jij nooit zonder mooi haar te zitten. Je wisselt de haarwerken gewoon om en je kunt weer gemiddeld 8 tot 12 maanden vol zelfvertrouwen overal heen. Aan het haar zal het niet liggen, dat zit altijd onberispelijk. Wat erg belangrijk is voor de levensduur van je haar, is dat je het wast en verzorgt met onze eigen lijn onderhoudsproducten. Ongeacht welke oplossing je gekozen hebt, want het is allemaal hetzelfde kwalitatieve 100% top haar. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om die kwaliteit maximaal te houden. Dit is jouw garantie voor het langste plezier van jouw haar of Big Hair.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over hair extensions van 100% echt haar, clip in extensions, Lace Wigs of Hair Weaves? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: