Altijd jong RTL 4 QuiQ Weave

Het programma 'Altijd Jong' is te zien geweest op RTL4. In dit gezondheidsprogramma werd aandacht geschonken aan trends op het gebied van anti-aging, voeding, fitness, cosmetica en chirurgie. Op een toegankelijke manier kwamen op al deze gebieden ontwikkelingen, tips en adviezen voorbij.  Zowel populaire methoden als wetenschappelijk onderzoek werd aan de kijker gepresenteerd. 


Ik ben gevraagd om mee te werken en toe te lichten hoe je met een QuiqWeave je haartjes kunt aanvullen (meer haar) en verlengen (langer haar). Tevens laat ik zien wat de stand van zaken op dat moment is van de HairPiece.

Leuk is dat de presentratrice Tanja Jess alles wil weten over dit product en de methode. Eind 2017 was het Tanja zelf, die een uitdaging had gevonden in het dragen van lang haar, wat volgens velen 'vanaf een bepaalde leeftijd niet meer kan'. Wat zullen we nu krijgen, dacht Tanja, en pakte samen met mij de uitdaging op. Ik heb haar een schitterend haarwerk aangemeten en daarover zijn leuke vlogs gemaakt, ook droeg Tanja het haar in de serie 'Groeten uit 19xx' (in dit geval 1973) waar een gezin teruggaat naar de tijd van de jeugd van vader of moeder. Daarvan zie je hier een fragment: https://www.rtl.nl/video/bb3c899f-32eb-c226-e2c0-9326f3d62b24/

Meer over Tanja Jess zie je in haar eigen vlog: https://www.youtube.com/channel/UCHIJctySifwaFWkOdADL3qQ