Alopcia totalis

Weer zelfverzekerd met een maathaarwerk

Alopecia totalis

Je bent op zoek naar informatie over alopecia totalis? In Nederland hebben meer dan 3 miljoen mensen een haarprobleem en daarvan hebben 1 miljoen mensen een vorm van alopecia areata. Alopecia totalis is de naam van een van de drie fases die bekend zijn bij alopecia areata. Bij Jennifer Hoeve Hair hebben we veel klanten die lijden aan een vorm van alopecia areata. De eerste fase kenmerkt zich door kale plekken. Die plekken kunnen zich uitbreiden over de rest van het lichaam. Ook worden vaak de wimpers en wenkbrauwen aangetast. Daarna kán alopecia totalis volgen: vooral het hoofdhaar groeit niet meer. In de derde fase, die alopecia universalis heet, groeit er op het gehele lichaam geen haar meer. De aandoening zelf vormt geen gevaar voor de gezondheid. Wel heeft alopecia een grote invloed op ons gevoel van welbevinden. In onze privé salons ontvangen wij regelmatig mensen die leiden aan alopecia totalis. Helaas zijn wij niet in staat om de ziekte te genezen. Wat we wél kunnen, is prachtige haarwerken leveren. Deze maken het mogelijk dat mensen met alopecia totalis zich weer fijn kunnen voelen en zonder schaamte naar buiten durven.

Begrip

Omdat we weten wat een impact de diagnose alopecia totalis kan hebben, ontvangen wij je in een privé salon. Hier ben je samen met een van onze specialisten en kun je vrijuit praten over je emoties en wensen. Bij het gesprek laten we je onze producten zien, voelen en passen. We verkopen jaarlijks meer dan 1.000 haaroplossingen dus de kans is groot dat er iets tussen zit waar jij je prettig bij voelt. Samen met jou ontdekken we welke oplossing jou het meest aanspreekt. Veel mensen met alopecia totalis kiezen voor een Jennifer Hoeve Hair haarwerk vanwege de geweldige uitstraling. Wij werken uitsluitend met producten van 100% haar en hebben mooie oplossingen voor het bevestigen van het haarwerk op jouw hoofd. Met een beetje oefenen kun je dat al snel zelf en zal niemand zien dat jij geen eigen haar hebt. Uiteraard oefenen we samen met jou hoe je je haarwerk zo makkelijk mogelijk op- en afzet. Je kunt er probleemloos mee naar buiten en bijvoorbeeld mee fietsen. Je hoeft je totaal niet meer bezwaard te voelen om je onder de mensen te begeven. Ook een beetje variatie is mogelijk: een staart of vlecht, krullen zetten of juist steil maken: je kunt alle kanten op.

 

Gratis

Of je nu alopecia totalis hebt of een andere vorm van haarverlies, een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Beschik je over foto’s van jezelf waar je haar leuk zit? Neem die mee, dan hebben we een nog betere indruk van jouw voorkeur. Vaak willen mensen het haar terug dat ze hadden, maar je kunt ook kiezen voor een andere lengte of kleur en zelf een heel ander model. Samen met jou bekijken we diverse modellen. Je mag er uiteraard over nadenken en hoeft niet meteen te beslissen. Als je zeker weet wat je wilt, dan maken wij het voor je in orde. Overigens is de kans groot dat één van onze passtukken jou meteen goed staat. Als je die direct wilt hebben dan is dat mogelijk. Deze producten heten General Stock en zijn nagenoeg altijd op voorraad. Je loopt dan de deur uit met een mooie bos haar! Wil je liever een andere lengte of net wat meer of minder haar, dan kunnen we een maatwerk voor jou verzorgen. We meten dan alles op en na 12 weken ongeveer is je haarwerk klaar. Wij leveren deze af in de salon en maken het model perfect voor je in orde. Nu heb je een haarwerk dat helemaal perfect aansluit op jouw hoofd en wensen!

 

Recht op vergoeding

Als bij jou de diagnose alopecia totalis is gesteld, dan kun je de huisarts vragen om een medische verwijsbrief. Hier zal in vermeld staan dat jij alopecia totalis hebt, en dat een haarwerk uitkomst zal bieden. Met deze verwijzing kom je bij je ziektekostenverzekeraar in aanmerking voor een vergoeding. In 2021 is de basisvergoeding € 452,-. en bij een aanvullend pakket kan dat zelfs hoger zijn. Wij helpen je als service met de aanvraag. Neem daarom je medische verwijzing mee, we hebben het origineel nodig en zorgen dat de aanvraag voor een vergoeding wordt ingediend. Je hebt verder nergens omkijken naar en hoeft alleen maar te genieten van je nieuwe haarwerk.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de haarwerken van Jennifer Hoeve en wat je mogelijkheden zijn als je alopecia hebt? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: