Alopecia Difussa

100% echt haar oplossing

Alopecia diffusa

 

Alopecia diffusa is een van de vele vormen die je kunt hebben als je de haarziekte alopecia hebt. Bij Jennifer Hoeve Hair heeft een aanzienlijk deel van de klanten te kampen met deze haarziekte.

Over het algemeen zijn zij onaangenaam verrast door de snelheid waarmee haar verloren wordt. En hoewel het haar terug kan groeien als de oorzaak aangepakt wordt, kiezen onze klanten voor een haarwerk. Dit geeft namelijk meer zekerheid en zelfvertrouwen. Alopecia diffusa kenmerkt zich door haaruitval over de gehele hoofdhuid. Het gehele haar wordt dus dunner. In tegenstelling tot enkele andere vormen van alopecia, is de diffusa-variant te genezen indien de oorzaak wordt weggenomen. Wat wij in de praktijk zien, is dat er na sterke haaruitval, geen teruggroei plaatsvindt van de haren. Bovendien hebben veel klanten gewoonweg geen mogelijkheid om zonder haarwerk te wachten totdat het eigen haar gegroeid is. Zij kiezen voor een oplossing die direct zichtbaar mooi haar geeft. Onder dit haarwerk kan het eigen haar dan mooi herstellen. Haarproblemen komen vaker voor in Nederland dan je denkt: 3 miljoen mensen kampen met haarverlies waaronder 1 miljoen vrouwen. Waar bij mannen kaalheid een algemeen geaccepteerd verschijnsel is, leidt het verliezen van het haar bij vrouwen tot sterke negatieve gevoelens. Zij schamen zich en worden er vaak wanhopig en verdrietig van. Zij willen een oplossing en gelukkig kunnen wij die bieden omdat we een van de grootste haarwerkspecialisten van Nederland zijn.

Privacy

We begrijpen dat je in alle rust wilt praten over de impact van het haarverlies. Tevens wil je in alle privacy onze oplossingen kunnen zien, voelen en passen. Daarom ontvangen we je in een privé salon. Daar tonen wij onze producten: de LaceWig, het haarstuk, de pruik en de HairPiece. Per jaar verkopen we meer dan 1.000 oplossingen. Door die positieve ervaring kunnen we samen met jou ontdekken welk product optimaal bij jouw wensen past. Heb je een foto waarop je te zien bent met je eigen, volle haar? Neem die gerust mee. De kans is groot dat we een haarwerk op voorraad hebben die daar sterk op lijkt. Al snel zal je begrijpen waarom zoveel mensen met alopecia diffusa kiezen voor een haarwerk van Jennifer Hoeve. De manier waarop het haar valt, de mooie afwerking, de aandacht voor details: aan alles is gedacht. Onze producten zijn gemaakt van 100% mensenhaar. Daarom zitten ze zo goed en staan ze zo geweldig. Je kunt er krullen of slag in maken, of het juist straighten als je dat wilt. En het mooie is: niemand zal zien dat jij een haarwerk draagt! Zelfs fietsen of in de wind buiten lopen is zonder problemen mogelijk. Je kunt je weer onder de mensen begeven zonder te denken ‘Oh jee ze kijken naar me’. Het is niet meer nodig om je een patiënt te voelen, je wordt hooguit bewonderend aangekeken omdat je zulk mooi haar hebt.

Vergoeding

Als bij jou de diagnose alopecia diffusa is gesteld, dan heb je recht op een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar bij aanschaf van een haarwerk. Je hebt een medische verwijzing nodig van de huisarts waarin staat beschreven dat jij alopecia diffusa hebt en dat een haarwerk uitkomst zal bieden. De basisvergoeding in 2021 is € 452,- Ben je aanvullend verzekerd dan kan dat bedrag hoger uitvallen. Als service kunnen wij je helpen met de aanvraag voor de vergoeding. We hebben dan de verklaring nodig van je huisarts. Daarmee zorgen we dat de vergoedingsaanvraag wordt ingediend. Jij hebt nergens meer omkijken naar.

Levensduur haarwerk

Omdat je alopecia diffusa hebt, kan je haar weer aangroeien. Daar zal een tijd overheen gaan. Mogelijk wil je dan gedurende bijvoorbeeld een jaar gebruik maken van een haarwerk. In dat geval zou je kunnen kiezen voor een abonnement van 1 jaar bij een maathaarwerk. Als jouw haar aangroeit dan kun je ons haar gebruiken om die periode te overbruggen. Bij normaal gebruik gaat een haarwerk 9 maanden tot een jaar mee bij elke dag dragen. Dankzij onze abonnementsvormen, is dat heel betaalbaar mogelijk. Mocht je een haarwerk langer willen dragen, dan is er het abonnement van 2 jaar. Deze variant wordt het meest gekozen door mensen die meer zekerheid willen, omdat we tijdig zorgen dat er een nieuw haarwerk wordt vervaardigd voor je dat op afroep klaar ligt. Je hoeft dus nooit meer zonder mooi haar te zitten.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de haarwerken van Jennifer Hoeve en wat je mogelijkheden zijn als je alopecia hebt? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: