Alopecia areata behandeling

Jennifer Hoeve geeft weer zekerheid

Alopecia areata behandeling

Ben jij op zoek naar meer informatie over de behandeling van de haarziekte alopecia areata? Hierin sta je niet alleen. In Nederland kampen 3 miljoen mensen met haarverlies. Die zijn niet allemaal op zoek naar een behandeling tegen alopecia areata maar een groot deel wel. Van die 3 miljoen mensen zijn er namelijk 1 miljoen die een vorm van alopecia hebben. Jennifer Hoeve Hair levert haarwerken aan mensen met een medische verwijzing en natuurlijk aan mensen die het mooi vinden om schitterend haar te hebben. In de salon gaan de gesprekken vaak over de behandeling van alopecia areata. Dit betreft een vorm van alopecia die resulteert in ronde kale plekken op het hoofd.
Het heet ook wel pleksgewijze kaalheid. Je merkt eigenlijk niet dat je het hebt en opeens openbaart het zich, uit het niets. De eerste zichtbare kale plekken zijn dan al verschenen. Vaak worden de kale plekken door anderen opgemerkt, zoals de partner, kinderen of de kapper. Na een bezoek aan de huisarts stelt meestal de dermatoloog de diagnose alopecia areata en bespreekt welke behandelingen mogelijk zijn. Deze bestaat meestal uit medicijnen in combinatie met een crème. In enkele gevallen kan het proces worden gestopt en groeit er haar terug. Waar onze klanten vooral mee zitten is: hoe verbloem ik dat ik lijd aan alopecia areata, hoe kan ik zorgen dat ik mij niet meer hoef te schamen? Gelukkig hebben wij de mooiste antwoorden op al deze vragen in huis in de vorm van haarwerken die geplaatst worden over het haar. Binnen 2 minuten is zo’n haarwerk geplaatst en is voor niemand meer zichtbaar dat iemand last heeft van alopecia areata. Onder het haarwerk kan het haar herstellen. Het dragen van een pruik, LaceWig, Hairpiece of haarwerk staat zelfs de behandeling van alopecia areata niet in de weg. De onderzijde van het haarwerk is van stevig en acht materiaal, dat bestand is tegen een dun opgebrachte zalf op de hoofdhuid.

Onzekerheid

Alopecia areata is een aandoening van het immuunsysteem. Het is relatief onschuldig, alleen is één van de gevolgen dat er haar verloren wordt op willekeurige plekken op het hoofd. Soms staat de ziekte een flinke tijd stil, daarna vallen de plukken haar er bij bosjes weer uit. Bij Jennifer Hoeve Hair ontvangen we onze klanten in privé salons voor maximale vrijheid en privacy. Uit gesprekken met onze klanten blijkt dat zij zich vaak onzeker voelen en wanhopig worden als het haar bij bosjes uit het hoofd valt. Ook over de behandeling van alopecia areata horen we gemengde berichten. In sommige gevallen slaat een kuur aan, maar dan nog kan het jaren duren voordat het nieuwe haar tot de gewenste lengte is gegroeid. Om die reden zijn mensen bij Jennifer Hoeve Hair terecht gekomen. De stap naar een kennismaking duurt vaak enige tijd maar als die eenmaal is gemaakt, zeggen de meeste klanten een gevoel van opluchting te ervaren. Wij ontvangen je op een warme wijze en in de privé salon kun je vertellen over jouw emoties en natuurlijk over jouw wensen. Net als iedereen die te maken heeft met haarverlies wil waarschijnlijk ook jij jezelf weer mooi voelen en de straat op durven zonder je zorgen te hoeven te maken over jouw haar. We kunnen je de garantie geven dat dit mogelijk is.

 

Op maat of uit voorraad

Als je bij Jennifer Hoeve Hair voor een informatiegesprek komt, dan snappen we heel goed dat alles nieuw is voor jou. Daarom laten we je in alle rust diverse oplossingen zien en vertellen je precies hoe je deze optimaal toe kunt passen. De oplossingen die wij kunnen bieden, zijn allemaal handgemaakt en uitgevoerd met 100% echt mensenhaar. Alle modellen mag je zien, voelen en passen. Je zult ervaren dat je al snel vertrouwd bent met de producten. De kwaliteit is dan ook geweldig en omdat onze haarwerken van echt haar zijn, voelt het helemaal niet aan alsof je een haarwerk op hebt. Is een haarwerk eenmaal goed geplaatst op je hoofd, dan kan zelfs jij zelf niet meer zien dat je een haarwerk draagt. Je kunt er probleemloos mee naar buiten, ook als het waait en ook als je wilt fietsen of sporten kun je gewoon jouw haarwerk dragen. Kortom, je hoeft je niet meer belemmerd te voelen en kunt elke dag dat jij dat wilt, naar buiten of sociale activiteiten ondernemen. Bij de kennismaking maak je kennis met haarwerken die uit voorraad geleverd kunnen worden. Deze General Stock producten zijn gemaakt van exact hetzelfde haar als onze maat haarwerken. Ze zijn geschikt voor de meeste hoofden en kunnen zelfs nog versteld worden voor een optimale passing. De voorraad modellen zijn er in diverse kleuren en lengtes, van behoorlijk lang tot lekker kort. Ideaal als jij snel met een haarwerk naar huis wilt, want we leveren deze binnen twee dagen aan jou af, en meestal nog dezelfde dag. Wil je gaan voor een haarwerk helemaal naar jouw wensen qua kleur, lengte en pasvorm, dan kunnen we een maatwerk laten vervaardigen. We nemen dan de maten van jouw hoofd en maken een ‘kapje’ dat exact naar jouw hoofd is gemaakt. Op basis van jouw kapje en je specifieke wensen, wordt in ons atelier een haarwerk vervaardigd. Dit wordt gedaan door vakmensen die hem met de hand maken. Daarom kan het tot 12 weken duren voor je haarwerk klaar is, iets waar je rekening mee moet houden. Bij het afleveren van je haarwerk knippen en slicen we het haar helemaal in het model zoals jij dat wilt. Als er kleine kleurverschillen zijn met je eigen haar, dan maken we dat prachtig in orde door een kleuring toe te passen. Toegegeven, het is geen medische behandeling voor alopecia areata, maar wel het mooiste alternatief dat voor geld te koop is.

 

Vergoeding en abonnement

Wist je dat je van de ziektekostenverzekeraar een vergoeding krijgt als bij jou de diagnose alopecia areata is gesteld? Ook al ben je niet onder behandeling voor de alopecia areata, dan nog kun je een deel van jouw haarwerk vergoed krijgen. Sowieso staat er een bedrag als basisvergoeding, in 2021 is dat bedrag €452,-. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan dat bedrag hoger uitvallen. Als service helpen wij jou met de aanvraag voor deze vergoeding. Het enige waar je voor moet zorgen, is de verklaring van de huisarts. Daarmee zorgen wij dat een aanvraag voor vergoeding wordt ingediend bij jouw zorgverzekering. Niet alleen leveren wij je nieuw, prachtig haar, we ontnemen je ook alle zorgen over de afhandeling.

De ervaring leert dat als je eenmaal gewend bent aan het dragen van een haarwerk, je eigenlijk niets anders meer wilt (behalve je eigen haar terugkrijgen, maar helaas kunnen we die behandeling van alopecia areata niet bieden). Elke dag mooi glanzend haar, iets waar velen jaloers op zijn! In enkele minuten zit jouw haar geweldig. Om te garanderen dat je altijd over mooi haar kunt beschikken en dat bovendien betaalbaar is, hebben wij een abonnementsvorm ontwikkeld. Daarbij sluit je een overeenkomst voor 1 of 2 jaar waarbij je een vast bedrag per maand betaalt. Bij de 2-jarige variant zorgen we dat er op tijd een nieuw haarwerk klaar ligt voor je. Je hoeft dus nooit meer zonder prachtig haar te zitten!

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de haarwerken van Jennifer Hoeve en wat je mogelijkheden zijn als je alopecia hebt? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: