Alopecia areata

Zelfverzekerd met echt haar

Alopecia Areata

Ben jij op zoek naar meer informatie over alopecia areata? Dat is niet gek en je bent niet de enige. In Nederland zijn er meer dan 3 miljoen mensen die een probleem hebben met haaruitval.

Daarvan zijn er 1 miljoen mensen of meer die een vorm van alopecia hebben. Bij Jennifer Hoeve Hair hebben we veel klanten die lijden aan alopecia areata. Dit wordt ook wel pleksgewijze kaalheid genoemd. De meeste patiënten ontdekken pas dat ze aan alopecia areata lijden op het moment dat zichtbare kale plekken verschijnen. De aandoening gaat niet gepaard met pijn. Wij herkennen alopecia areata aan de ronde of ovale kale plekken op de behaarde hoofdhuid. Vaak worden de plekken door anderen opgemerkt. Alopecia areata is een aandoening van het immuunsysteem. Op zich is het een onschuldige aandoening maar het verlies van het haar en de onzekerheid over het verloop maken een patiënt erg onzeker en soms zelfs wanhopig. In onze privé salons ontvangen wij dagelijks mensen die leiden aan alopecia areata. Helaas kunnen wij het haarverlies niet stoppen of de ziekte genezen. Wel hebben wij de mooiste haarwerken in huis die het mogelijk maken dat mensen die kampen met alopecia areata zich weer mooi voelen en de straat op durven zonder zich zorgen te hoeven te maken of anderen die kale plekken niet zien.

 

Keuze

Als de diagnose alopecia areata is gesteld, kan door de medische wetenschap een scala aan behandelingen worden gepresenteerd. Het is aan de patiënt of zij in één van deze trajecten mee gaat. In het algemeen is onze ervaring dat er geen tot weinig gehele genezing mogelijk is. Dit brengt vaak veel emoties met zich mee. De klanten met alopecia areata die bij Jennifer Hoeve Hair komen, ervaren veel gevoelens die uiteenlopen van verdriet tot wanhoop. De oplossingen die wij kunnen bieden, zijn zeer geliefd. Ze bedekken in één beweging het getroffen gebied dan wel het gehele hoofd. Per jaar verkopen wij dan ook meer dan 1.000 haarwerken, LaceWigs, pruiken en HairPieces. Je mag rekenen op een warme en menselijke ontvangst in een privé salon. Daar gaan we samen met jou ontdekken wat jou aanspreekt. Je mag bij ons kijken, voelen en passen. Al snel zul je merken waarom zoveel mensen met alopecia areata kiezen voor een Jennifer Hoeve Hair haarwerk. De kwaliteit is onberispelijk en de afwerking is subliem. Mits goed aangebracht op je hoofd zal niemand weten dat jij een haarwerk draagt. Je kunt er probleemloos mee naar buiten, ook als het waait, ook als je wilt fietsen. Met onze kwaliteitshaarwerken hoef jij je niet meer belemmerd te voelen.

Gratis intake

Of je nu alopecia areata hebt of er is een andere oorzaak voor jouw haarverlies, een kennismakingsgesprek bij ons is gratis en vrijblijvend. Neem gerust foto’s mee van jezelf waar je op staat met leuk haar. Dan kunnen we meteen samen kijken of er een product is dat in de buurt komt. We presenteren je onze producten, je kunt zelf voelen dat ze gemaakt zijn van 100% haar. Je ziet het ook aan de zachte glans en soepele valling van het haar. We kunnen het haar leveren zoals jij het wilt hebben: lang, halflang of kort. Je kunt zelf bepalen hoe je het wilt hebben. Veel klanten maken van de nood een deugd. Nu het dan toch kan, kiezen ze voor het lange en prachtige haar dat ze altijd gehad willen hebben of slechts als jong meisje ooit hebben gehad.

 

Recht op vergoeding

Als bij jou de diagnose alopecia areata is gesteld, dan kun je de huisarts vragen om een medische verwijsbrief, waarin staat vermeld dat een haarwerk of pruik, uitkomst zal bieden. Met deze verwijzing kom je bij je ziektekostenverzekeraar in aanmerking voor een vergoeding. Sowieso staat er een bedrag als basisvergoeding, in 2021 is dat bedrag €452,-. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan dat bedrag hoger uitvallen. Als service kunnen wij je helpen met de aanvraag voor de vergoeding. Het enige waar je voor moet zorgen is de verklaring van de huisarts. Wij zorgen daarna dat de aanvraag voor een vergoeding wordt ingediend. Je hebt verder nergens omkijken naar en hoeft alleen maar te genieten van je nieuwe haarwerk.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de haarwerken van Jennifer Hoeve en wat je mogelijkheden zijn als je alopecia hebt? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: