Alopecia Androgenetica

Die volle coupe weer terug

Alopecia androgenetica

 

Op deze pagina vind je meer informatie over alopecia androgenetica. Een haaraandoening (geen haarziekte) die helaas veel mensen in Nederland heeft getroffen. Wist je dat er in Nederland meer dan 3 miljoen mensen zijn die een probleem hebben met haarverlies?

Ruim 1 miljoen van deze mensen lijdt aan een vorm van alopecia. Bij Jennifer Hoeve Hair hebben we veel te maken met klanten die te kampen hebben met alopecia androgenetica. Deze vorm van haaruitval wordt ook wel aangeduid als 'mannelijke kaalheid' door de gevoeligheid voor het mannelijke hormoon dihydroxy-testosteron. Bij mannen is alopecia androgenetica te herkennen aan minder tot geen haar op de kruin of bij de inhammen. Ook vrouwen hebben last van deze vorm van kaalheid. Alopecia androgenetica heeft qua oorzaak niets te maken met alopecia areata. Deze mannelijke kaalheid is namelijk onomkeerbaar. Haar dat weg is, blijft weg. Bij vrouwen komt alopecia androgenetica meestal tot uiting door een dunnere haarinplant, vaak dominant op de middellijn van het hoofd. Alopecia androgenetica is een verouderingsverschijnsel en dus geen ziekte. Desalniettemin merken we bij Jennifer Hoeve Hair dat met name jonge vrouwen moeite hebben om de gevolgen van deze aandoening te accepteren. Zij zijn op zoek naar een fijne oplossing en gelukkig kunnen wij die bieden omdat we een van de grootste haarwerkspecialisten van Nederland zijn.

Privacy

We begrijpen dat je in alle rust wilt spreken met iemand die je uitlegt welke oplossingen er zijn. We ontvangen je daarom in een privé salon. Daar tonen wij welke mogelijkheden er zijn met een LaceWig, haarstuk, pruik of HairPiece. Deze haarwerken bedekken direct het gehele hoofd. Samen met jou gaan we ontdekken wat het beste bij jou past. We laten je de producten zien, voelen en passen. Al snel zal je begrijpen waarom zoveel mensen met alopecia androgenetica kiezen voor een Jennifer Hoeve Hair haarwerk. De kwaliteit is hoogstaand en de afwerking getuigt van groot vakmanschap. Mits goed aangebracht op je hoofd, kan niemand zien dat jij een haarwerk draagt. Je kunt er alle alledaagse dingen weer mee doen zoals fietsen, naar buiten en je weer zonder vervelende gevoelens tussen de mensen begeven. Kortom, je hoeft je geen patiënt meer te voelen of starende blikken te ervaren.

 

Gratis intake

Een kennismakingsgesprek bij ons is gratis en vrijblijvend. Neem gerust foto’s mee van jezelf waar je op staat met leuk haar. Vaak zou je namelijk iets willen dat daarbij in de buurt komt en meestal hebben wij een pas-stuk op voorraad dat hierop lijkt. Al onze producten zijn gemaakt van 100% haar. Dat voel je en dat zie je bij het passen. Onze haarwerken zijn er in vele lengtes: kort, halflang of heel lang. En alles daar tussenin. Je kunt zelf bepalen hoe je het wilt hebben. Veel mensen met alopecia androgenetica zijn hierdoor verrast. Ze hadden nooit gedacht dat er haar gemaakt kon worden, exact naar hun wensen. Zij geven vaak aan, dat zij zich weer helemaal zichzelf zien worden in de spiegel. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen!

Vergoeding

Als bij jou de diagnose alopecia androgenetica is gesteld, dan kun je de huisarts vragen om een medische verwijsbrief, waarin staat vermeld dat een haarwerk of pruik, uitkomst zal bieden. Met deze verwijzing kom je bij je ziektekostenverzekeraar in aanmerking voor een vergoeding. De basisvergoeding in 2021 is € 452,-. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan dat bedrag hoger uitvallen. Als service kunnen wij je helpen met de aanvraag voor de vergoeding. We hebben dan de verklaring nodig van je huisarts. Daarmee zorgen we dat de vergoedingsaanvraag wordt ingediend. Jij hebt nergens meer omkijken naar.

 

Elk jaar nieuw haar

Omdat je alopecia androgenetica hebt, zal je haar niet meer aangroeien. En omdat een haarwerk ‘slijt’, zal je regelmatig je haarwerk moeten vervangen. Bij normaal gebruik gaat een haarwerk 9 maanden tot een jaar mee. Dankzij onze abonnementsvormen is dat heel betaalbaar mogelijk. We spreken samen af welke vorm je kiest, een abonnement van 1 jaar of van 2 jaar. De variant van twee jaar wordt het meest gekozen door mensen met alopecia androgenetica, omdat dan al een nieuw haarwerk klaar ligt en het oude zo omgeruild kan worden. Je hoeft dus nooit meer zonder mooi haar te zitten!

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de haarwerken van Jennifer Hoeve en wat je mogelijkheden zijn als je alopecia hebt? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: