Alopecia

Weer een volle haardos?

De nummer 1 haarwerkspecialist van Nederland

  1. Dé oplossing voor elk haarprobleem
  2. Altijd grote voorraden en snelle levertijden
  3. Handgeknoopte haarwerken van 100% echt haar
  4. Wij hebben contracten met elke zorgverzekeraar

 

Heb jij last van haaruitval door een vorm van Alopecia?

Wist je dat er in Nederland meer dan 3 miljoen mensen zijn die last hebben van haaruitval? Ruim 1 miljoen van die mensen lijdt aan een haarziekte. De meest voorkomende haarziekte zoals wij die bij Jennifer Hoeve Hair tegen komen, is Alopecia. Het kenmerk van deze haarziekte is dat er zonder waarneembare oorzaak haar wordt verloren. Deze haarziekte is er in veel afgeleiden. De naam Alopecia is een verzamelnaam. De tweede naam geeft aan van welke soort Alopecia er sprake is. Deze tweede benaming geeft tevens aan volgens welk patroon het haar verloren wordt. Zo is er een vorm van Alopecia waarbij het haar langzaam aan dunner wordt. De hoofdhuid wordt dan steeds beter zichtbaar. Ook zijn er vormen waarbij hele ‘happen’ haar verdwijnen en er kale plekken overblijven op de hoofdhuid. De meest gevreesde vorm van Alopecia is een snel intredende vorm waarbij in zeer korte tijd al het haar verloren wordt. Ook het haar van de wenkbrauwen en de wimpers raakt dan verloren. De ziekte kan zich zomaar openbaren en er zijn geen maatregelen tegen te nemen. Van de ene op de andere dag worden de haren verloren. De ziekte komt voor bij zowel mannen als vrouwen.

 

Meer weten over de verschillende vormen van Alopecia?

Alopecia Areata
Alopecia Totalis
Alopecia Androgenetica
Alopecia Diffusa

 

Gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze privésalon

In onze privé salons ontvangen wij dagelijks mensen die leiden aan een vorm van Alopecia. Zij realiseren zich dat wij het haarverlies niet kunnen stoppen of genezen. Wel hebben wij de mooiste oplossingen in huis waardoor mensen weer over mooi en desgewenst lang haar kunnen beschikken.

 

Emoties

Haaruitval bij mannen is een maatschappelijk geaccepteerd verschijnsel. Bij sommige mannen ‘zit de kaalheid in de familie’ en soms al op jonge leeftijd verliezen zij geheel of gedeeltelijk hun hoofdhaar. Indien er een krans haar zichtbaar blijft op het achterhoofd, dan betreft dat lichaamshaar. Ook deze mannen hebben in feite een vorm van alopecia. Als zware haaruitval of totaal haarverlies optreedt bij vrouwen, dan ligt dat maatschappelijk gezien anders. Een man die aan alopecia leidt, ontvangt bijvoorbeeld geen vergoeding voor een haarwerk vanuit de ziektekostenverzekeraar, bij vrouwen wordt wel een vergoeding toegekend. De diagnose alopecia wordt door een specialist gesteld. Dit brengt vaak veel emoties met zich mee. Onze klanten geven aan dat zij gevoelens ervaren van wanhoop, verdriet en onzekerheid. Per jaar verkopen wij meer dan 1.000 haarwerken, LaceWigs, pruiken en HairPieces. Omdat wij met al deze mensen gesprekken voeren, begrijpen we als geen ander hoe moeilijk het voor jou is. Je mag dan ook rekenen op een warm en menselijk ontvangst binnen ons bedrijf. We werken met privé salons zodat jij samen met de adviseur in alle rust en privacy je haar kunt tonen en je emoties kunt bespreken. Als het gaat om weer gelukkig te worden waar het gaat om je haar, dan ben je bij ons op het juiste adres. We kunnen helaas niet zorgen dat je eigen haar gaat groeien. Wel kunnen we zorgen dat niemand zal zien dat jij een oplossing hebt gevonden.

 

Kijken, voelen en passen

Jouw gesprek bij ons is uiteraard gratis en vrijblijvend. Dat is voor iedereen zo, niet alleen als je alopecia hebt. Wij vinden dat je ongedwongen moet kunnen kijken, voelen en passen. Samen met jou gaan we dan ontdekken wat bij jou past. Misschien heb je foto’s waar je leuk op staat met je eigen haar? Neem ze gerust mee, dan weten we al meer. Aan de hand van diverse voorbeelden gaan we kijken of we iets in huis hebben dat bij je past. Al onze producten zijn gemaakt van 100% echt haar. Dat voel je meteen: zacht, soepel en glanst op een natuurlijke wijze. Dit is het moment waarop jij helemaal zelf kunt bepalen hoe je nieuwe haar er uit mag komen te zien. Wilde je eigenlijk altijd al wat langer haar hebben dan wat je had? Dat is natuurlijk mogelijk. Vind je korter haar beter bij je passen? Ook die modellen hebben we. Jij kunt direct een goede indruk krijgen van wat fijn past en goed voelt.

 

 

Bevestigen

Bij veel vrouwen speelt de vraag: waait dat niet af? En: hoe zit dat vast? Bij het adviseren van je nieuwe haar houden we rekening met jouw vorm van alopecia. Als er sprake is van totaal haarverlies dan zal je haarwerk op een andere manier aangebracht moeten worden dan wanneer er nog een deel haar op het hoofd aanwezig is. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw haarwerk zomaar af zal waaien. Wij weten dat het heel belangrijk is dat een haarwerk je zo min mogelijk mag belemmeren of irriteren. Daarom heeft de pasvorm bij ons prioriteit. De producten op voorraad zijn geschikt voor de meest gangbare maten. We kunnen deze confectiemodellen of General Stock ook nog verstellen aan de binnenzijde. Je kunt dan meestal direct beschikken over je nieuwe haar. Wil je liever een maatwerk oplossing, dan meten we je hoofd heel nauwkeurig en wordt binnen 10 a 12 weken een haarwerk helemaal op maat gemaakt. Dit wordt bij het afleveren helemaal geknipt zoals jij het wilt. Desgewenst werken we de kleur van jouw haar nog bij, zodat er een perfecte match ontstaat.

Vergoeding

Heb jij een medische verwijzing vanwege alopecia, dan kom je in aanmerking voor een vergoeding van jouw ziektekostenverzekeraar. Als service kunnen wij je helpen met de aanvraag voor de vergoeding. Het enige waar je voor moet zorgen is een verklaring van de huisarts. Wij zorgen daarna dat de aanvraag voor een vergoeding wordt ingediend. Je hebt verder nergens omkijken naar en hoeft alleen maar te genieten van je nieuwe haarwerk.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de haarwerken van Jennifer Hoeve en wat je mogelijkheden zijn als je alopecia hebt? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: