Kale plekken

Jennifer Hoeve biedt jou de oplossing

Kale plekken

Niets is vervelender dan geconfronteerd worden met kale plekken op je hoofd. Als jij op zoek bent naar meer informatie hierover, dan wil je natuurlijk ook graag weten wat de oorzaak van de haaruitval en de kale plekken is. Bij Jennifer Hoeve Hair leveren we jaarlijks een oplossing aan meer dan 1.000 mensen die niet kunnen leven met kale plekken op hun hoofd. Kale plekken (op het hoofd bij vrouwen) zijn meestal een gevolg van een haarziekte. Ruim 1 miljoen Nederlandse vrouwen hebben hiermee te kampen, er zijn daarnaast nog zo’n 2 miljoen mannen die last hebben van kaalheid, haaruitval of kale plekken. Samen met je huisarts en eventuele specialisten kun je op zoek gaan naar de oorzaak. Als die bijvoorbeeld stress is, dan is een aangepaste levensstijl vaak al de oplossing. Betreft het een haarziekte, dan zijn kale plekken, dunner worden haar of zelfs volledig haarverlies, helaas niet altijd te genezen. In de afgelopen tientallen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met mensen die hier last van hebben. Zo weten we dat kale plekken op het hoofd bij vrouwen een gevoelig onderwerp is. Als je bij ons komt oriënteren voor oplossingen, dan ontvangen we jou altijd in een privé salon. Daar kun je rustig praten over je gevoelens en wensen. Wij kunnen je dan laten zien welke oplossingen voor jou mogelijk zijn. Samen met jou ontdekken we wat het fijnste voelt en welk product jij het mooist vindt staan. We zorgen altijd dat jouw pruik zo wordt gemaakt, dat het niet zichtbaar is dat je een pruik draagt. Je kunt er gewoon mee fietsen, sporten en je onder de mensen begeven. Gevoelens als wanhoop, verdriet en machteloosheid zullen plaatsmaken voor het geruststellende gevoel dat er een prachtige oplossing is en jij geen dag zonder mooi haar de deur uit hoeft.

 

Echt haar

Al onze producten worden met de hand gemaakt en bestaat uit 100% echt haar. Ze glanzen, vallen en voelen dan ook als je eigen haar. In tegenstelling tot pruiken van synthetisch haar, kun je ze wassen, krullen, stylen en straighten. Onze klanten geven aan dat zij vinden dat onze pruiken niet prikken of kriebelen. Ook het statisch worden van het haar met als gevolg opstaande pieken, komt bij haarwerken van echt haar nooit voor. Ruim 80% van onze klanten heeft een medische verwijzing waarin staat dat zij last hebben van kale plekken of van een andere vorm van haaruitval.

Die medische verwijzing is belangrijk voor het verkrijgen van een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar. Deze geeft een basisvergoeding voor de aanschaf van een pruik en als de klant een aanvullend pakket heeft, kan die vergoeding oplopen naar een hoger bedrag. Dit maakt de aanschaf van een haarwerk net wat bereikbaarder. Als extra service -en gratis- kunnen wij je helpen met het aanvragen van deze vergoeding. Het enige dat we nodig hebben is de verwijzing van je huisarts. Verder nemen wij je alle zorgen en rompslomp uit handen. Onze maathaarwerken kunnen aangeschaft worden op basis van afrekenen bij aanschaf of op basis van abonnement. Bij deze laatste variant maken we een overeenkomst op waarin is vastgelegd dat je voor een vast bedrag per maand een haarwerk va Jennifer Hoeven kunt dragen als oplossing tegen de kale plekken. We hebben meerdere vormen, voor één jaar of twee jaar. Kies je voor de twee jaar versie, dan zorgen we dat jouw nieuwe pruik op tijd besteld en geleverd wordt. Zo hoef jij geen dag zonder prachtig haar te zitten!

 

Maatwerk of voorraad?

Als je in onze salon ontvangen wordt, dan stemmen we met jou af wat je wensen zijn met betrekking tot je kapsel. We dragen dan een aantal producten voor uit onze voorraad waarmee we gaan passen. Die voorraadpruiken heten: General Stock. Ze zijn gemaakt op basis van de meest voorkomende kapsels, lengtes, kleuren en hoofdomtrekken. Het is heel goed mogelijk dat jij denkt: deze wil ik eigenlijk wel meteen hebben. Dat kan! De meeste modellen kunnen we uit voorraad leveren. Ideaal als je zeer snel een pruik wilt gaan dragen om jouw kale plekken te bedekken. Een maatwerk kunnen we ook maken. In dat geval meten we jouw schedelomtrek op en maken op basis daarvan een mal. Deze dient als basis voor jouw haarwerk op maat. Zoals besproken met jou, wordt je pruik uitgevoerd naar jouw wensen met betrekking tot lengte, kleur, inplant en afwerking. Een maatwerk haarwerk maken neemt ongeveer 12 weken in beslag. Bij aflevering van je haarwerk maken we het model helemaal af door hem te passend te maken en alles netjes af te werken. Jij zult de deur uit gaan met een prachtige bos haar die de kale plekken op je hoofd op een prachtige manier verbergt.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over kaalheid, de oorzaken van haaruitval of de haarwerken van echt haar Jennifer Hoeve? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: