Kaalheid bij vrouwen

Weer rondlopen met een volle haardos?

Kaalheid bij vrouwen

 

Je bent op zoek naar meer informatie over kaalheid bij vrouwen of je wilt weten hoe het nu eigenlijk zit met pruiken en haarwerken. Je bent niet de enige. Ruim 1 miljoen vrouwen in Nederland willen meer weten over dit onderwerp omdat ze te maken hebben met kaalheid. Wie hier door getroffen wordt, ervaart vele emoties. Denk aan ongeloof, wanhoop, verdriet, onzekerheid en een verminderde eigenwaarde. Bij Jennifer Hoeve Hair helpen we jaarlijks meer dan 1.000 vrouwen aan een oplossing. We doen dit met haarstukken, pruiken, LaceWigs, en HairPieces. We begrijpen heel goed dat jij niet lekker in je vel zit en we ontvangen je dan ook graag op een warme en menselijke wijze. Bij ons kun je al je emoties uiten. Samen met jou ontdekken we welke oplossing bij je zou passen. In deze ontspannen sfeer zal je merken dat jou een gevoel van opluchting overkomt. Gelukkig, er zijn oplossingen die compleet zullen verhullen dat jij last hebt van haaruitval . Jammer genoeg kunnen wij niet de oorzaak van kaalheid bij vrouwen wegnemen. Wel zorgen we de meest prachtige haarwerken waardoor mensen weer echt gelukkig kunnen zijn. Er zijn meerdere oorzaken aan te wijzen voor kaalheid bij vrouwen. Het merendeel lijdt aan een vorm van alopecia. Andere redenen zijn chemo, stress of een gastric bypass.

 

Privé salons

Jouw probleem ligt gevoelig en is niet iets dat je in een volle salon wilt bespreken. Daarom ontvangen we je in een van onze privé salons. Het informatiegesprek dat je daar hebt, kost je niets en het is vrijblijvend. Omdat kaalheid bij vrouwen als zeer vervelend wordt ervaren, moet je bij ons niets en alles mag. Heerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Samen met jou gaan we ontdekken wat bij jou past. Heb je foto’s waar je op staat met je eigen haar? Neem die gerust mee, dan weten we wat je zoekt. We gaan je allerlei voorbeelden laten zien. Deze kun je voelen, zien en passen. De meeste van deze pas-haarwerken komen uit onze General Stock. Dit zijn haarwerken die vervaardigd zijn op basis van 25 jaar kennis van haarwerken. De meeste kapsels, kleuren en lengtes zijn op voorraad. Ideaal als je snel een haarwerk wilt hebben want een voorraad haarwerk is vaak al dezelfde dag leverbaar of binnen enkele dagen. Als je liever een haarwerk wilt hebben dat echt op maat is gemaakt voor jou, dan kan dat ook. Dan meten we je hoofd op en maken er een soort kapje van. Op basis van dat kapje wordt in ons atelier een houten hoofd gemaakt en op dat hoofd maken we je haarwerk. Dat gebeurt met de hand en het kan wel 12 weken duren voordat het klaar is. Dan heb je ook werkelijk een pruik die niet van jouw echte haar te onderscheiden is. Je zet hem op en je bent jezelf weer. Dit gevoel van herkenning -zo vertellen onze klanten- is een last minder. Er is geen reden meer om niet naar buiten te gaan. Niemand zal zien dat je een haarwerk draagt en je kunt gewoon weer sporten, fietsen en je onder de mensen begeven.

 

Misschien vraag je je af hoe zo’n pruik blijft zitten? We hebben daar diverse bevestigingsmethoden voor. Als er nog haar op je hoofd zit en dat is voldoende stevig, dan kunnen we bekijken of we het haarwerk daar aan kunnen bevestigen. Heb je helemaal geen haar meer, dan kun je denken aan lijm of plakstrips maar het kan ook zijn dat je het prettig vindt dragen zonder het haarwerk te bevestigen. Ben je er zeker van dat je iets hebt gevonden dat bij je past, dan kunnen we bekijken hoe we het financieel gaan afspreken. Een voorraadmodel kan direct afgerekend worden, bij een maatwerk pruik kunnen we je een abonnementsvorm aanbieden waarbij je makkelijk maandelijks kan betalen.

 

Vergoeding

Bij ziektekostenverzekeraars is algemeen bekend dat kaalheid bij vrouwen flink veel stress kan veroorzaken. Daarom wordt bij een ‘medische verwijzing’ een vergoeding beschikbaar gesteld. Om daar aanspraak op te maken, dien je een originele huisartsenverklaring te overleggen en een aanvraag in te dienen. Wij helpen -als service- jou hiermee. Je hebt dan nergens meer omkijken naar en de verrekening vindt automatisch plaats.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over kaalheid, kale plekken of haaruitval? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: