Haaruitval bij vrouwen

Jennifer Hoeve geeft jou weer zekerheid terug

Haaruitval bij vrouwen

Haaruitval bij vrouwen brengt vaak veel emoties met zich mee. Gevoelens als wanhoop, verdriet, onzekerheid en een verminderde eigenwaarde zijn veel gehoord. Er zijn alleen al in Nederland meer dan 3 miljoen mensen die een haarprobleem hebben.

Dat zijn niet alleen mannen, ruim 1 miljoen vrouwen kampen met haaruitval. Er zijn meerdere oorzaken aan te wijzen voor haaruitval bij vrouwen. Het grootste deel heeft een vorm van alopecia. Andere redenen zijn chemo, stress of een gastric bypass. Heel veel vrouwen zijn op zoek naar meer informatie over haaruitval. Ben jij daar ook naar op zoek? Dan ben je vast op meerdere websites en forums de naam Jennifer Hoeve tegen gekomen. Wij verkopen meer dan 1.000 oplossingen per jaar aan vrouwen met haaruitval. Het betreft haarstukken, haarwerken, LaceWigs, en HairPieces. Als het dus gaat om weer gelukkig te zijn met prachtig haar, dan ben je bij ons op het juiste adres. We kunnen helaas niet zorgen dat je eigen haar gaat groeien. Wel kunnen we zorgen dat niemand zal zien dat jij een oplossing hebt gevonden.

 

Privé salons

Sommige dingen wil je met iemand samen bespreken en niet in een overvolle zaak. Zeker als het gaat om haaruitval bij vrouwen, ligt dat gevoelig. Om die reden ontvangen wij je in één van onze privé salons. Dat eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Samen met jou gaan we daar ontdekken wat bij jou past. Als je foto’s meeneemt waar jij op staat met het haar dat jou zo aanspreekt, dan gaan we kijken of we iets kunnen vinden dat daarbij in de buurt komt. Maar misschien wil je helemaal niet wat je had, maar wil je het langer of juist korter, meer kleur of minder kleur, gewoon normaal haar of juist Big Hair. We hebben het allemaal in huis als voorbeeld. Je mag alle producten zien, voelen en passen. Ook als je eens wilt weten hoe een geheel andere kleur je zou staan, dan is dat geen probleem. Daarna gaan we kijken naar de bevestigingsmethode. Haaruitval bij vrouwen kan gepaard gaan met totaal haarverlies of een deel dat op het hoofd aanwezig blijft. Als er haar is en dat is voldoende stevig, dan kunnen we bekijken of we het haarwerk daar aan kunnen bevestigen. Heb je helemaal geen haar meer, dan zijn er ook oplossingen zoals lijm of plakstrips. Die zijn door-en-door getest, veilig voor de huid en je kunt ze er makkelijk af halen. Ben je er zeker van dat je iets hebt gevonden dat bij je past, dan kunnen we bekijken hoe we het financieel gaan afspreken. Ook is het belangrijk om te weten of je wilt kiezen uit de voorraad of wil je een op maat gemaakte oplossing? Bij maatwerk mag gerekend worden op de allerbeste pasvorm en de exacte specificaties zoals jij ze wilt met betrekking tot kleur, lengte en de binnenzijde die op je hoofd rust.

Pasvorm

Met meer dan 25 jaar ervaring in het haarvak heeft Jennifer Hoeve een lijn eigen producten ontwikkeld. Al onze producten worden vervaardigd in ons eigen atelier. Vrouwen met haaruitval schrijven ons hoog aan in de reviews op Google en Facebook, omdat we werken met 100% echt haar. Optisch ziet dit er het meest echt uit. Wil je onze haarwerken krullen of straighten? Dat kan. Wij weten dat het heel belangrijk is, dat een haarwerk je zo min mogelijk mag belemmeren of irriteren. Daarom heeft de pasvorm bij ons prioriteit. De producten op voorraad zijn geschikt voor de meest gangbare maten. We kunnen deze confectiemodellen of General Stock ook nog verstellen aan de binnenzijde. De kans is groot dat we je hiermee direct kunnen helpen. Een eventueel kleurverschil is op te lossen door de haren te kleuren. Dit kan allemaal in onze salon. Ga je liever voor maatwerk, dan wordt je hoofd opgemeten. Dat resulteert in een kapje. Dat wordt naar Bali gestuurd en daar maken vakmensen op basis van jou omvang, een houten hoofd. Op dat houten hoofd wordt je nieuwe haarwerk gemaakt zoals jij het hebt aangegeven. Ook een maathaarwerk wordt bij het afleveren helemaal geknipt zoals jij het wilt. Desgewenst werken we de kleur van jouw haar bij zodat er een perfecte match ontstaat. Van een vrouw met haaruitval naar een vrouw met droomkapsel.

 

Vergoeding

Elke verzekeraar weet, dat haarverlies bij vrouwen flink veel stress kan veroorzaken. Om die reden kan een zogenaamde ‘medische verwijzing’ in aanmerking komen voor een vergoeding vanaf € 452,-. De vergoeding kan hoger oplopen, afhankelijk van jouw ziektekostenpakket. Wij helpen je daar mee. Het enige waar je voor moet zorgen is een verklaring van de huisarts. We zorgen daarna dat de aanvraag voor vergoeding wordt ingediend en geheel wordt begeleid.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de oorzaken van haaruitval of haarziektes? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Meer over: