Alles over de oorzaken van haaruitval

En jouw droomoplossing met 100% echt haar

Oorzaken haaruitval

Ben jij op zoek naar de oorzaken van haaruitval? Dan ben je niet de enige. Meer dan 3 miljoen mensen in alleen al Nederland kampen met dit probleem. Lang werd gedacht dat uitsluitend mannen kaal werden. Helaas is dat een misverstand. Momenteel zijn er meer dan 1 miljoen vrouwen die te kampen hebben met haaruitval. Een van de oorzaken van haaruitval is een haarziekte. Een veel gehoorde naam hiervoor is alopecia, een haarziekte die er is in vele varianten. Andere oorzaken van haaruitval kunnen zijn chemotherapie, stress of een gastric bypass. Al staan de oorzaken van haaruitval vast, de gevolgen kunnen behoorlijk verstrekkend zijn. Gevoelens als wanhoop, verdriet, onzekerheid en een verminderde eigenwaarde zijn veel gehoord. Op je zoektocht naar de oorzaken van haaruitval kun je de naam Jennifer Hoeve vaak tegenkomen. Wij worden regelmatig genoemd op websites en op forums over haaruitval. We weten dan ook niet alleen heel veel over de oorzaken van haaruitval, we bieden ook oplossingen waarvan mensen gelukkig worden. Meer dan 1.000 oplossingen per jaar worden bij ons verkocht. Dat maakt ons tot een van de grootste haarwerkspecialisten van Nederland. Aan de oorzaken van haaruitval kunnen wij niets verhelpen. Wél kunnen we zorgen voor de mooiste oplossingen en een professionele ontvangst in ons bedrijf.

 

Vrijblijvend

Ondanks dat je bij Jennifer Hoeve binnenkomt bij een bedrijf dat gespecialiseerd in haarwerken, wil je niet dat iedereen weet dat je gezocht hebt naar de oorzaken van haaruitval. Laat staan dat mensen weten wat er bij jou de oorzaak van is geweest dat je bij ons terecht bent gekomen. Om die reden ontvangen wij je in één van onze privé salons. Al onze gesprekken zijn geheel gratis en vrijblijvend. We vinden het belangrijk dat je je op je gemakt voelt. Daarom ben je tot niets verplicht zodat je ongedwongen kunt kennismaken met onze producten. Samen met jou bespreken we wat qua haar past bij jou en je levensstijl. Als je foto’s hebt van jezelf met het haar zoals je dat jezelf zo goed vindt staan, neem die dan gerust mee. Als je er een ander idee van hebt, dan is dat natuurlijk ook goed. We kunnen dan altijd bekijken of we iets hebben dat bij jouw wensen past. Zelfs ons hoef je niets te vertellen over de oorzaken van je haaruitval als je dat niet wilt. Je hebt zelf alle vrijheid om te kiezen wat je wel en niet wilt delen. Uiteraard mag je alle producten zien, voelen en passen. Geef het gerust aan als je wilt zien hoe lichtblond bij je zou staan, of juist heel donker. We helpen je om te ontdekken waar jij je fijn bij voelt. We vertellen en tonen je hoe de haarwerken bevestigd kunnen worden. Overal zijn oplossingen voor. Als je wilt weten wat iets kost, dan lichten we dat graag toe. Ook vertellen we je over de prijsverschillen tussen haarwerken uit voorraad en haarwerken die geheel naar jouw wens op maat vervaardigd worden. Als je kiest voor een maathaarwerk, dan wordt het haarwerk daadwerkelijk aangemeten op jouw hoofd. Het is bij maatwerk belangrijk dat een haarwerk de allerbeste pasvorm biedt en gemaakt wordt volgens de exacte specificaties zoals jij ze wilt. Je krijgt dan een haarwerk dat precies bij je past qua kleur, lengte en ‘volheid’. Bij maatwerk kun je zelfs bepalen hoe de binnenzijde van het haarwerk er uit komt te zien en moet voelen. Deze binnenzijde rust op jouw hoofd dus die moet helemaal naar jouw zin zijn.

 

100% echt haar

Afhankelijk van de oorzaak van je haaruitval, kán het zijn dat je haar gaat terug groeien. Jouw specialist kan je hierover meer vertellen. Is de oorzaak bijvoorbeeld stress, dan kan rust nemen een uitkomst bieden. Ook haarverlies na een gastric bypass kan tijdelijk zijn. De oplossingen die wij verkopen, kun je in dat geval na het teruggroeien van je haar (uiteraard als je dat wilt) terzijde leggen. Als de oorzaak van je haarverlies echter alopecia is, dan is de kans klein dat je zonder haarwerk zult kunnen. Hoe dan ook is het prettig om te weten dat wij uitsluitend werken met producten die gemaakt zijn van 100% echt mensenhaar. Dit ziet er het meest natuurlijk uit en voelt geweldig aan. Wil je onze haarwerken krullen of juist recht maken met de stijltang? Dit is allemaal mogelijk. Een haarwerk moet jou min zo mogelijk belemmeren of irriteren. Als hij je maand na maand een geweldig uiterlijk geeft, dan voelt het veel minder als een ‘straf’ dan wanneer je bang moet zijn dat mensen opmerken dat jij een pruik draagt. Zelfs als je zou slagen voor een oplossing uit voorraad, dan kun je er op rekenen dat hij van exact hetzelfde haar is gemaakt als een maatwerk oplossing. Heb je een speciale kleurwens of wijken de kleuren van jouw haarwerk en eigen haar iets van elkaar af? In onze salon maken we dat met een kleuring helemaal in orde. Je gaat bij ons de deur uit met een prachtige bos haar die je schitterend staat. Je negatieve gevoel zal snel plaatsmaken voor nieuwe zin om lekker er op uit te gaan en je vol vertrouwen onder de mensen te begeven.

 

Vergoeding

Als een van de oorzaken van haarverlies bij jou een medische achtergrond heeft, dan heb je bij de ziektekostenverzekeraar recht op een vergoeding. Als je wilt weten hoe hoog die vergoeding is in jouw specifieke geval, kijk dan even in je polis of raadpleeg je verzekeringsmaatschappij. Afhankelijk van je pakket kan de vergoeding oplopen. Als je dat wilt, kunnen we jou helpen met de aanvraag van de vergoeding. We hebben contracten met alle ziektekostenverzekeraars en nemen de papieren rompslomp als service van jou over, dan heb je daar geen omkijken meer naar. Op elk gebied willen wij jou maximale service bieden!

 

Meer weten?

Wil je meer weten over haaruitval of de oplossingen van Jennifer Hoeve? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: