Haaruitval door chemo

Maathaarwerk biedt de oplossing

Haaruitval chemokuur

Ben jij op zoek naar informatie over pruiken of haarwerken? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met haarverlies. Bijvoorbeeld als je haaruitval door een chemokuur ervaart of als je de chemokuur nog moet ondergaan. In dat geval kan een pruik uitkomst bieden. Tijdens je zoektocht zal je veel aanbieders tegenkomen van pruiken en haarwerken. Wat is wijsheid, bij wie moet je meer informatie vragen. Immers, door je chemokuur heb je niet de tijd om iedereen langs te gaan. Ons advies: ga in ieder geval praten met een bedrijf dat veel haarwerken levert. Jennifer Hoeve Hair levert meer dan 1.000 pruiken per jaar. Daaronder zijn veel haarwerken voor mensen die kampen met haaruitval na een chemokuur of er midden in zitten. We begrijpen jouw gevoelens heel goed en weten wat belangrijk is voor mensen die te maken hebben met haaruitval door chemokuur. Eén van de dingen die zwaar weegt, is de leversnelheid. Nadat de kuur is begonnen, is doorgaans binnen 3 weken het haar verloren. Als jij exact het haar wilt wat jij nu hebt, dan is het zaak dat wij je kunnen zien als je je haar nog hebt. We kunnen dan op maat een heel natuurgetrouwe pruik maken die exact is zoals jouw haar. De levertijd daarvan is zo’n 12 weken. Stel dat je niet op tijd bent, hoe kun je dan de tussenliggende periode oplossen? Jennifer Hoeve Hair heeft veel pruiken op voorraad. De kans is heel groot dat wij direct een haarwerk kunnen leveren dat heel sterk lijkt op het haar dat jij nu hebt. We kunnen een bestaand haarwerk ook stylen als jouw haar. Zo hoef je je bij haaruitval na een chemokuur geen zorgen te maken over je haar.

 

Echt haar

Alle haarstukken van Jennifer Hoeve zijn gemaakt van 100% echt haar. Oók de haarwerken voor mannen. Oók de pruiken die uit voorraad worden geleverd. Onze klanten zeggen juist voor ons te kiezen omdat de pruiken niet van echt te onderscheiden zijn. De natuurlijke uitstraling en naadloze pasvorm zeggen in de praktijk alles. Omdat een chemokuur zorgt voor snelle vermoeidheid en prikkelbaarheid is het belangrijk dat er over het haar geen zorgen zijn. Ten opzichte van haarstukken die gemaakt zijn van synthetisch haar, steken onze producten er dus positief uit. Andere voordelen zijn dat je onze pruiken kunt wassen, krullen, stylen en straighten. Ze voelen aan als je eigen haar en er is bijvoorbeeld geen statisch effect zoals je dat vaak ziet bij kunstpruiken. Het lijken kleine dingen maar als je haaruitval ervaart door een chemokuur, zijn dat de dingen waarvan je wilt dat ze gewoon goed zijn.

Vergoeding

Wist je dat de meeste ziektekostenverzekeraars de aanschaf van een pruik vergoeden als dit noodzakelijk is door haaruitval na een chemokuur? Deze vergoeding is in fasen opgebouwd. De basisvergoeding geldt voor iedereen. Heb je een aanvullend pakket, dan kan de vergoeding oplopen. Dat zou je even na moeten vragen aan je verzekeraar. Om in aanmerking te komen voor die vergoeding moet je een medische verwijsbrief overleggen. Dat is een verklaring van je huisarts waarin staat dat je een chemokuur ondergaat of zult ondergaan en dat een haarwerk noodzaak is. Als je dat wilt, kunnen wij je de aanvraag voor een vergoeding -als extra service- uit handen nemen. Je hebt al voldoende aan je hoofd en onze specialisten weten exact hoe die papieren rompslomp werkt.

 

Aanmeten

Het aanmeten van een pruik bij mensen waarbij nog geen sprake is van haaruitval door de chemokuur omdat ze deze nog moeten ondergaan, is een vak apart. De kans is groot dat je nog haar hebt als je bij ons komt. We ontvangen je dan in een privé salon. Daar nemen we alle oplossingen met je door en mag je pruiken zien, voelen en passen. Bij het aanmeten heb je nog haar maar als je het haarwerk ontvangt, moeten we al je haar afscheren. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de passing van het maathaarwerk helemaal goed gaat. Omdat we veel ervaring hebben met het meten van mensen die met een chemokuur te maken krijgen, weten we heel goed waar we op moeten letten. Ons streven is dat jij je fijn voelt met onze haarwerken. Dáár gaat het om. Als jouw nieuwe haar helemaal exact zo zit en toont als je huidige haar, dan zul je daar echt een goed gevoel bij hebben. De medische wetenschap is heel ver met het toepassen van een chemokuur en de kans op genezing is tegenwoordig groter dan ooit. Je kunt jouw pruik gebruiken om de periode te overbruggen na jouw chemokuur. Onder de pruik herstelt je haar gewoon en je kunt de combinatie eigen haar/pruik zo lang toepassen als je wilt. Een pruik gaat ongeveer 9 tot 12 maanden mee. Mocht je een tweede pruik nodig hebben, dan kunnen we je een abonnement aanbevelen van 2 jaar, hierbij betaal je per maand een bedrag en we zorgen er dan voor dat er tijdig een nieuw haarwerk klaar ligt.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kwaliteit van het echte haar of haarwerken voor mannen? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Meer over: